|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
kizo RIP PRIJATELJU 02.08.2010.

Broj postova: 223 Lokacija: Long Vilage
 | Naslov: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 17:40 | |
| |
|
 | |
Pajo razbijač golfova

Broj postova: 278 Lokacija: ZG -KNEŽIJA -ZG
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 17:48 | |
| pozdrav stari druže,dobrodošao napokon  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 17:56 | |
| Dobrodošel izdrkotino  .... ,su ti rekli da za učlanjenje moraš neku klopu platit ......  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:06 | |
| ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:14 | |
| |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:16 | |
| dobro koji se kurac ne javljaš na taj gayphone?  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:18 | |
| S ciganima ne razgovaram  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:19 | |
| ni ja s lopinama  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:26 | |
| Duša ti crnija od najcrnijeg cigana  , gorit češ u paklu zbog tih kletvi kaj izmišljaš.... Pogle kupil sam od kize auto da si čovjek zaradi za kopjuter...,ti se voziš konačno u pravom autu i još me vrijeđaš... baš si cigan  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:32 | |
| Još sam ti i gume i ulje dal....  , imaš zabranu dolaska u garažu... i nađi si ti nekog drugog majstora ...cigo  |
|
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:44 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:48 | |
| E sad me još i ovaj vrijeđa...  , punta ....  |
|
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:56 | |
| Vozi se s njim, on mu paše jel je dizel...kad dela tolke kilometre... Ima on uvjek dva tri auta...  .. Tak da mi je punta prodal... Punto bolji i noviji od zagijevog ,dal mi ga za soma i devetsto eura. I čovjek si zaradil još za kompjuter.... Zagiju sam dal tri soma za njegovog ,kaj sam ga još moral cjelog pošerafit i onda mi još veli da sam lopov  nemreš vjerovat  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 18:57 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:01 | |
| |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:03 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:04 | |
| |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:06 | |
| ak ti da uvali si dobil slikicu jučer? malo smo komade gledali kak čagaju  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:08 | |
| Dok ne platiš punjenu puretinu u grani, i to onu od 300g s prilozima  neču opče razgovarat s tobom.... i oču javnu ispriku za te kletve kaj si izrekel....A za ulaz u garažu mi moraš popljugat karu još dodatno  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:10 | |
| imaš i neku muzičku možda  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
deny HONDA moderator

Broj postova: 2026 Lokacija: Tokyo
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 19:25 | |
| bok care!! ________________________________________________________________ ----- ko ovde ne poludi taj nije normalan!
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: pozdrav ljudi sub stu 28 2009, 20:40 | |
| oo sused dobro dosel  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
|