|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: New Player pet stu 06 2009, 23:04 | |
| Poštovanje kolege bikeri... Kao prvo, neznam tko je pisao ''pravilnik'' ali UMRO sam od smijeha dok sam ga čitao, i naravno, poštzo vozim Kawasakia Z750 mogu se i složiti sa svim pravilima kada se ne odnose na mene  I naravno autora moram prvom prilikom počastiti pivom ;) Inače imam seku stariju od 18... No udana je i ima dvoje dijece... Bolja polovica također ima stariju seku... Ona je također udana i sada čeka drugu bebu  hehe Za vas sam čuo od jedne dobre kolekice, jedne male bikerice... Reko sam da ču ja morat upoznat njeno društvo da ja vidim u kakvim je ona to rukama, a ona je na to rekla da prvo moram upast u XXL racing klub  Također je rekla je ovo nije forum kao motori.hr, več da je tu više druženja zajebancije i da je puno zabavnije :) Štp me je ODMA privuklo jer volim akciju-reakciju Uglavnom... Mlad sam... Opičen... Nimalo sličan današnjoj mladeži... I sa jako ljepim okama :P Moja mama kaže da su moje oke najljepše 8) Te sam JAKO posvađan sa č i ć. Ne pitajte zašto i kako... To je svađa još iz mladih dana... Ako još kaj nekog zanima neka pitaju... Neznam jeste li skužili, ali jako sam sramežljiv i nisam baš pričljiv pozz cijelom forumu  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:12 | |
| ček malo koja te to prijateljica preporučila??? odgovori na ovo gore pa nastavljamo s daljnjim pitanjima ne ulazi se tu sam tak 8) ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:14 | |
| 10) Ako vozite KAWASAKI onda zaboravite sva ova pravila! ....osim djelomicno gledajuci pravilo pod rednim brojem 7. A to znaci da vozite KAWASAKI i da platite uvazenom clanu pod imenom "Mile" 10-15 pivi palacgore i vas profil ce odmah biti autoriziran mimo svih pravila mrgreen A šta da ti kažem? Nemaš sreče ;) |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:16 | |
| za boravi na to pravilo ajmo odogovaraj, nemoj da sad moram ić mijenjat cijeli statut foruma skupa sa tim pravilom 8) ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:18 | |
| Sad je kasno.. Več sam ušao po tim pravilima 8) hehe Nisam ja izmišljao pravila Ja sam jako sramežljiva osoba... Zar se ne kuži?  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:20 | |
| o daleko si ti još od ulaska 8) ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:22 | |
| A polako.... Moram prvo gume zagrijati A i za sada sam sva pravila zadovoljio :lol: hehe Vidio sam da si drugi po broju postova. To ti tu na meni samo pumpaš postove? Ili sam ti samo simpa?  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:25 | |
| ništa od navedenog, samo provjeravam da li da te pustim da vidiš forum ili ne, i imam neki ludi osjećaj da ga do ujutro nebuš videl u potpunosti  al možda ak veliš ko te preporučil i vidiš nešto više od predstavljanja korisinika  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player pet stu 06 2009, 23:27 | |
| |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 01:13 | |
| zanimljiv lik nema sta  i k tome jos vozi pravi motor u pravoj boji Ajde jos malo napisi nesto o sebi iz kojeg si kvarta, koliko tocno imas godina i koja te ta famozna prijateljica preporucila?? Pa da te ubacimo na forum! Cilj ovog foruma je ne samo registrirat se nego tu i tamo napisat neki post i po mogucnosti se druzit s ekipom  a ne da si prijavljen na forum a nikad te nema  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 07:10 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 07:48 | |
| Pozz..., Sutra idemo u dubravu , pa nek covjek dode da ga upuznamo ... Mozes slobodno i mamu dopeljat  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 07:51 | |
| |
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

Broj postova: 369 Lokacija: Shire
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 08:51 | |
| Meni je ovaj za bann, pa ovo bu se pretvorilo u morone |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 08:56 | |
| | zlikavac je napisao/la: | | Meni je ovaj za bann, pa ovo bu se pretvorilo u morone |
Pa ti si već tu...  |
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

Broj postova: 369 Lokacija: Shire
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 09:00 | |
| Ides kak si mi spustio Potencijalni Q |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 09:01 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 09:08 | |
| Otkrit cu ti tajnu... Glave foruma su ti veliki pijanci, sam velis da bus platil par pivi i upal si  |
|
 | |
Cvitak46 mlađi jazavac

Broj postova: 779 Lokacija: Svuda oko vas
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 09:09 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 09:10 | |
| HEHEHE A budem u 12 mj kada plata sjedne... Sada nemams čim :P Pukla doma cijev 6000kn račun za vodu dobili Ali za božić čete dobiti gajbu sa mašnom gore ;) hehe Inaće ja ti ne pijem alkohol, neznam koliko to utječe na moju kandidaturu :P Makar sam trijezan luđi od večine pijanih :P |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 10:36 | |
| al još ne vidim ime pičona koji te prporučil? dok to ne vidim nebuš nutra ušel 8) poželjna bi bila i slika od male ;) a ovo za mamu ak sam dobro skužil da ruži sa rišpektovcima ti je ogroman minus, mislim da je to gotovo točka na i i da te nebumo pustili  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 10:37 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 11:06 | |
| Da i zemi novce  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 11:39 | |
| Hahahaha A neznam jel smijem 8) Moram ju pitat... Znate da su male z aprilije jako opasne :) Pa moram vijdet da nebi posle batina dobio... Znate ja sam mali i krhki dečko.... Bojim se da me ne dohvati :oops: A kaj se tiče Aprilija... Mama je u 2 mjesecu napravila TOTALKU na svojoj...  Auto joj izletio i sa 100+km u bok... Na sreču njoj nije nikaj bilo.... Preletila prek afta i dobro se natukla  Doduše,onda je kupila drugu NOVU apriliju  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 11:48 | |
| Sad kad si već i mamu spomenul moramo znat kak se i ona zove  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 11:50 | |
| |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 12:20 | |
| a niš kaj da ti velim nego da i dalje uživaš u čitanju tuđih predstavljanja, kad se predomisliš javi ;) ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 12:21 | |
| Jebote što više čitam ova predstavljanja to se više trgam do smijeha XD Onog grizlija ste splašili, i onda se međusobno tipkali još 3 stranice :P hehe Dobro nemrem ''koolegicu'' dobiti pa bum riskiral i rekel ko je ona u nadi da me nebu zadavila Vlady ili ti ga Vladimira :) Pajina draga, vjerujem svima vama poznata ;) P.S. Nisam špija sa Morona HAHAHAHA Vidim da se njih bojite  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: New Player sub stu 07 2009, 12:21 | |
| | Incredible je napisao/la: | | a niš kaj da ti velim nego da i dalje uživaš u čitanju tuđih predstavljanja, kad se predomisliš javi ;) |
Kaj da se javljam? Pa cijelo vrijeme sam tu :oops: hehe |
|
 | |
|