|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Stef pripravnik

Broj postova: 214 Lokacija: Wrapcherster united :p
 | Naslov: pozdrav ned lis 04 2009, 12:29 | |
| vozda ljudovi...evo u kratko da se pretstavim....ja sam stef, od sexa juniora frend.....bil sam jucer s vama na DDK, dojahal sam sa bracom dalton (Sekol) na svom crvenom mlinceku za kavu, aprilijici :D hehhehe neke od vas znam ovak od prie a ostale sam jucer upoznal....ja sam onaj u crvenoj m-tech jakni i kapi crvenoj.....evo ga to je u kratko to......
P.S. Sex da se ne zabrines di si potepel kornjaču, tu ti je kod mene, ostavil si je sinoc pa sam ti je pobral.....I da, zvat ce te od tina bivsa cura danas, jucer sam je vidio pa me trazila tvoj broj.....
Pozz |
|
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:06 | |
| | Stef je napisao/la: | vozda ljudovi...evo u kratko da se pretstavim....ja sam stef, od sexa juniora frend.....bil sam jucer s vama na DDK, dojahal sam sa bracom dalton (Sekol) na svom crvenom mlinceku za kavu, aprilijici :D hehhehe neke od vas znam ovak od prie a ostale sam jucer upoznal....ja sam onaj u crvenoj m-tech jakni i kapi crvenoj.....evo ga to je u kratko to......
P.S. Sex da se ne zabrines di si potepel kornjaču, tu ti je kod mene, ostavil si je sinoc pa sam ti je pobral.....I da, zvat ce te od tina bivsa cura danas, jucer sam je vidio pa me trazila tvoj broj.....
Pozz |
Sve sam pogubil, fotić sam jedva našel... |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:09 | |
| pijanec.....kaj si na poslu sad il? isel bum posle do starog do radione po nekaj pa ti dopelam to tam ak oces..... |
|
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:11 | |
| | Stef je napisao/la: | | pijanec.....kaj si na poslu sad il? isel bum posle do starog do radione po nekaj pa ti dopelam to tam ak oces..... |
ok, čekaj da se ovi pederi vrate iz marofa, pa ce ti otključat da vidiš cijeli forum! |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:16 | |
| moze moze....kaj je sinoc doma bilo ? neki kaos i to? buraz me zval da se nebu ni vracal nazad....kak je prosla scena ta? |
|
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:26 | |
| | Stef je napisao/la: | | moze moze....kaj je sinoc doma bilo ? neki kaos i to? buraz me zval da se nebu ni vracal nazad....kak je prosla scena ta? |
Ma ništ, sam sam se legel u krevet i zaspal! |
|
 | |
Roha mesar

Broj postova: 1175 Lokacija: The Dark side
 | Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 14:42 | |
| Bog stevo, daj neku sliku u pijanom izdanju da te prepoznam |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:23 | |
| evo bum del jednu na pol pijanu od sinoc sa ddk pa bus me valda na pol prepoznal ehheehhee
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=2524717&id=524994913 |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:24 | |
| valda bus mogel otvorit.... |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:41 | |
|  ovo je prava slika  sisaj-mesaj  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:43 | |
| |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:43 | |
| | Stef je napisao/la: | | to je to ...hehehe |
sad cu ti otvorit forum  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Stef pripravnik

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:45 | |
| fala fala  |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: pozdrav ned lis 04 2009, 15:49 | |
| evo sredeno  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
|