|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Ocu nutra sub ruj 26 2009, 15:06 | |
| evo da postujem pravila i ne potezem veze bespotrebno idem probat redovnim putem ja sam tenkre, ne zadovoljavam nijedan od uvjeta ali mogu popit vise od svih vas zajedno jel to dovoljno ili vas moram sve naprat? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocu nutra sub ruj 26 2009, 20:04 | |
| nemoras nas naprat neg napit  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: Ocu nutra sub ruj 26 2009, 20:11 | |
| Sad si se setil regat papcino  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Ocu nutra sub ruj 26 2009, 20:13 | |
| dođi na pivicu do x-a ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 00:30 | |
| e dzubrad jedna kak mozete da se takva legenda osjeca zapusteno, pa niko mi nis nece reci, nema komentara i postova. gadovi, zelim se osjecati kao zvijezda. odmah sad. |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 01:46 | |
| ja naprosto nemogu da verujem cek jel to ja vidim dobro svojim ocima? posto je skoRRo 3 ujutro i popil sam cca 13 karlovackih. Ti si bio medu prvima kojima sam poslao pozivnicu da se registrira na forum a to je bilo prije par mjeseci! Ja mislim da ovo nije pravi orionac, nego je ovi netko drugi tko se predstavlja ko on samo da bi vidio forum! ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Pajo razbijač golfova

Broj postova: 278 Lokacija: ZG -KNEŽIJA -ZG
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 08:19 | |
| evo jos jedan za klub  |
|
 | |
Roha mesar

Broj postova: 1175 Lokacija: The Dark side
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 09:24 | |
| Dođi dođi, volimo takve  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 10:48 | |
| vjerovao ti mile ili ne ipak sam ja. iako je zagorec postal u moje ime sa svog kompa. ja sam ga nadzirao  e da i sjebalo mi se sve nis od foruma ne vidim od kad mi je promijenil status u janacpi. aj to sredite  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 11:00 | |
| evo jel sad ok??? ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 12:09 | |
| je fala  |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 13:42 | |
| dobro dosel  di si u zadnje vrijeme? nema te nigdje? zena te stisla ko King.a?  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: Ocu nutra ned ruj 27 2009, 19:03 | |
| Di si šupak?  |
|
 | |
Mile starješina jazavac