|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 12:00 | |
| http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,151876.msg2430038/topicseen.html#new
ok zgleda ovak na slikama samo mi je cijena nekak sumnjiva :| ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 12:14 | |
| Cijena je takva s obzirom na krizi, čovjek valjda hoće prodat motor a ne da ga prodaje mjesecima. ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Cvitak46 mlađi jazavac

Broj postova: 779 Lokacija: Svuda oko vas
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 12:41 | |
| sam bi napomenuo da onakve ogrebotine (risove) ne možeš napravit da ti se prevrne na mjestu ;)
Zagi baci oko na oglasnik pa ćeš vidjet cijene od 1000 K6 da su oko 8000€ pa tak da je ova još i malkice visoka |
|
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 12:52 | |
| Nebude ga prodao sam tak, a i meni se čini da ta mat boja na bočnim oklopima nije original, al možda slika vara... |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 13:32 | |
| išel bi on i za manje samo treba s lovom doć ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Cro Rom a.k.a.Vincek sladoledar

Broj postova: 1909 Lokacija: v BISTRI :)
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 14:01 | |
| | Cvitak46 je napisao/la: | sam bi napomenuo da onakve ogrebotine (risove) ne možeš napravit da ti se prevrne na mjestu ;)
Zagi baci oko na oglasnik pa ćeš vidjet cijene od 1000 K6 da su oko 8000€ pa tak da je ova još i malkice visoka |
ma vjerojatno je zveknul sa nkeih 20km7h pa ga je malo sastrugal niš više, ali zbog tih ogrebotina može tražit manju cijenu  |
|
 | |
Goja Premier Helmet

Broj postova: 807
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 15:15 | |
| ti si cudan lik za kupnju motora, jebo mene pas...ja ti velim cijenu za Hondu koja je dvije godine novija pa si reko da je puno, a ovo ti je malo..  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 20:04 | |
| |
|
 | |
Goja Premier Helmet

Broj postova: 807
 | Naslov: Re: kaj velite na ovo??? uto ruj 15 2009, 20:08 | |
| |