| | u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas uto kol 25 2009, 13:47 | |
| udrite  molim ipak za malo ozbiljnosti  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

Broj postova: 369 Lokacija: Shire
 | Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas uto kol 25 2009, 14:11 | |
| Imam ja dve gume, prednja qualifier 120, a zadnja pilot power 190, obje dosta potrosene,stoje mi u garazi,ak nego hoce nek vozi |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas uto kol 25 2009, 14:49 | |
| Jel ima zanja mesa za palit? ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

| Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas uto kol 25 2009, 15:28 | |
| Ima,potrosena je do granicnika |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas uto kol 25 2009, 19:19 | |
| | zlikavac je napisao/la: | | Ima,potrosena je do granicnika |
ak vec dijelis onda bi je ja uzeo za jedan burnOUT za neku festu  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

| Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas sri kol 26 2009, 08:34 | |
| može,dođes po nju kad hoces |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas sri kol 26 2009, 09:23 | |
| | zlikavac je napisao/la: | | može,dođes po nju kad hoces |
bum ti se javio  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | Naslov: Re: u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas sri kol 26 2009, 09:34 | |
| Ja dajem krepani mobitel, imao sam ga 4 mjeseca, znači ko nov, treba mu promjenit matičnu ploču i imate raketu od moba sa hrpom folk i ostale međunarodne glazbe!  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | |
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | |
 | |
| | u slučaju da imate neke stvari koje bi poklonili a mislite da bi drugima dobro došle slobodno ovdje stavite oglas | |
|