|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: POZDRAF pon kol 24 2009, 15:03 | |
| zovem se Renato iz Virovitice sam imam 26 godina i tak volim sve što vole mladi jel ha da neki me već i znaju sa motori  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 15:06 | |
| kaj je ovo još malo pa bu tu više krnd(t)ijaša nego normalnih ljudi btw. dobro došao  a s obzirom da si se tak lijepo predstavio evo ti onda malo da i ti vidiš kaj se tu događa kod nas na forumu ;) al za početak stvarno malo  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
Zadnja promjena: Incredible; pon kol 24 2009, 18:34; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
marac starješina jazavac

Broj postova: 2254 Lokacija: ZeGe
 | Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 16:24 | |
| E pa dobro došao kumić  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 23:20 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 23:24 | |
| Posto si prosle godine na grobniku izbjegavao XXL Racing Team u cugi ja ti to ne bi dopustio makar si se kao pokusao izvuc samo sa jednom medovacom,, ali zagi peder ti dao pristup opce ne kuzim kak no svejedno dobro-dosel  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 23:36 | |
| | Mile je napisao/la: | Posto si prosle godine na grobniku izbjegavao XXL Racing Team u cugi ja ti to ne bi dopustio makar si se kao pokusao izvuc samo sa jednom medovacom,, ali zagi peder ti dao pristup opce ne kuzim kak no svejedno dobro-dosel  |
kako izbjegavo pa cijelu noć smo se družili i bio dovas..... :lol: al vi ste bili urokani pa niste ni znali s kim se družite :lol: :lol: :lol: |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: POZDRAF pon kol 24 2009, 23:40 | |
| | R1 VTC je napisao/la: | kako izbjegavo pa cijelu noć smo se družili i bio dovas..... :lol: al vi ste bili urokani pa niste ni znali s kim se družite :lol: :lol: :lol: |
onda stvarno soRRy pricali mi mnogi za tebe al ja se jos ni dan danas nemrem sjetit kak ti zgledas inace zapamtim obris lica s osoboama s kojima pijem  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: POZDRAF uto kol 25 2009, 00:08 | |
| |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: POZDRAF uto kol 25 2009, 07:50 | |
| | R1 VTC je napisao/la: | želiš reć zapamtiš nešto u magli...al nemreš skužit kaj je to  |
tak nekak  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
marac starješina jazavac

Broj postova: 2254 Lokacija: ZeGe
 | Naslov: Re: POZDRAF uto kol 25 2009, 08:31 | |
| |
|
 | |
|