|
|
| ennio ?? | | | Ukupno glasova : 16 | | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
ennio pripravnik

Broj postova: 40 Lokacija: sinj
 | Naslov: [ennio] novi uto lip 14 2011, 22:21 | |
| pozdrav!!! ja sam ennio iz sinja imam 25, trenutno jašem cbr-ku 600 |
|
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: [ennio] novi uto lip 14 2011, 22:54 | |
| Pozdrav... Kako si došao do nas? ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
tutankamon I love - M Tech

Broj postova: 901 Lokacija: Pula
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 05:59 | |
| jesi li u kakvom MC ili MK? |
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 07:16 | |
| do vas sam došao pomoći video clipa na youtube, "cbr zagrebačkim ulicama". prijavio sam se najviše iz razloga da saznam gdje je onaj lik sa bijelom cbr600rr našao onaj tail light, jer već sam nešto radio po tom pitanju zadnejg kraja ali nisam bio zadovoljan a želio bih onako nešto stavit i maknit onaj nosač tablice. inače volim sređivat motore trenutno na cbrki imam LSL slidere, slip on akrapović, u satu prominjena plava led svijetla, puig vizir, poklopac zadnjeg sjedala, kn filter, ksenon svjetlo, naprijed zub manje, plave ručice kvačilo kočnica, par karbonskih plastika. budem stavio još par slika da vidite i par slika fazera 600 u vlasništvu mog brata isto sređivan. nisam u nikakvom moto klubu uživam kao free rider
|
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 07:24 | |
| You are not allowed to create your personal gallery kad mi to dozvolite budem stavio slike
|
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 07:27 | |
| možeš stavit slike preko imageshacka recimo, ili bilo koje slične stranice... 
Zadnja promjena: Zagi; sri lip 15 2011, 09:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Cro Rom a.k.a.Vincek sladoledar

Broj postova: 1909 Lokacija: v BISTRI :)
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 09:36 | |
| odmah glasam NE, samo zbog ovog jazavca kaj ima bijelu cbr-ku! |
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 10:42 | |
| http://imageshack.us/photo/my-images/804/im3s4873.jpg/  |
|
 | |
Pero yamaha man

Broj postova: 1033 Lokacija: ...nigdje me nema...
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 10:44 | |
| kolko voziš krug na grobniku?
|
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 11:00 | |
|  bratov fazer pa nisam brz kao moj prijatelj frano jalavić koji je na prošlom happeningu vozio 1:44:080 sa fazerom 600 u dunlop naked utrci pa ga diskvalificiralo, inače taj vozi 1:35 sa R6, prošlu nedilju je bio prvi u banjaluci. al trudim se vidimo se gore u 9 mj pa će mo mjerit |
|
 | |
tutankamon I love - M Tech

Broj postova: 901 Lokacija: Pula
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 11:21 | |
| da nije ovo ona "ALADIN" cebeerka? |
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 12:00 | |
| KAKAV CRNI ALADIN?
gledao sam vam malo po ogalsniku al još nemogu pisat. skupo vam je repsol ulje ja ga dobijem u pakovanju po litru na obrt s pdvom za 67 kuna 10w50 fully synthetic a sprej za lanac nekih 35 kuna. al sad sam počeo radit s valintom pa će mo vidit šta ivandić nudi od valvolinea inače se bavim prijevozom možda viđate po putu kamione transporti vuco. mjenjao bih fazera uz nadoplatu za z750 2007 god i novije |
|
 | |
Cro Rom a.k.a.Vincek sladoledar

Broj postova: 1909 Lokacija: v BISTRI :)
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 12:13 | |
| to je od jednog uvaženog člana sa moroni.hr! |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 12:37 | |
| sorry ennio ali ovo ti je više onak privatni forum za ekipu koja se osobno pozna tako da ćeš teško upast unutra, ali naravno možeš probat pa ćemo vidjet šta će ispast na kraju... sretno eh da, i slike sam ti malo popravi jer si totalni đumbus napravio s njima |
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 13:02 | |
| da vidim da ste super ekipa, samo onda nekužim zašto se ovako reklamirate ako je sve već tako tajno i osobno, zašto stavljate na filmove na youtube internet adresu, mogli ste na faceu otvorit grupni chat i dopisivat se. ja sam se tu prijavio najviše iz razloga da izmjenimo neka saznanja iskustav, vjerujem da bi u tome više pomogli vi meni nego ja vama. a imate i oglasnik možda bi se moglo i trgovat ako neko prodaje neke djelove za hondu, ili zamjena za motore, ili dvodjelno kožno odjelo me trenutno zanima. i da vidim da tu ima puno hondi i to me još više privuklo da se javim jer ovdje u dalmaciji je yamaha NO1
|
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 13:12 | |
| ma ennio nemoj se ti ljutit, al ja sam ti iskreno rekao kako ti ovdje stoje stvari... |
|
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 13:37 | |
| | ennio je napisao/la: | do vas sam došao pomoći video clipa na youtube, "cbr zagrebačkim ulicama". prijavio sam se najviše iz razloga da saznam gdje je onaj lik sa bijelom cbr600rr našao onaj tail light, jer već sam nešto radio po tom pitanju zadnejg kraja ali nisam bio zadovoljan a želio bih onako nešto stavit i maknit onaj nosač tablice. inače volim sređivat motore trenutno na cbrki imam LSL slidere, slip on akrapović, u satu prominjena plava led svijetla, puig vizir, poklopac zadnjeg sjedala, kn filter, ksenon svjetlo, naprijed zub manje, plave ručice kvačilo kočnica, par karbonskih plastika. budem stavio još par slika da vidite i par slika fazera 600 u vlasništvu mog brata isto sređivan. nisam u nikakvom moto klubu uživam kao free rider
|
Svijetlo sam naručio preko ebaya, malo teže ćeš ga montirati, morat ćeš ga nagurati u oklop s nogom ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
Pero yamaha man

Broj postova: 1033 Lokacija: ...nigdje me nema...
 | |
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 13:58 | |
| gledao sam i ja i svu opremu šta imam sam naručio sa ebay.de a tu nemogu nać nijedno svijetlo integrirano samo za stariju hondu cbr. jedino sam našao na ebay.com integrirano svjetlo TST Industries taillight system for the 2007 - 2010 CBR. al mi ispadne preskupo jer ovaj iz amerike neće da napiše na paket da je svijetlo za cbr600rr 2006 koje košda 20$ da neradi carinski prekršaj, nego stavlja na paket punu cijenu od 148$ + poštarina i carina koju nebi izbjega ispalo bi me oko250$ . bio sam se pomirio s tim da ću ovo naručit http://cgi.ebay.de/Kennzeichenhalter-HONDA-CBR-600-RR-07-/390266867946?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5addb7d0ea al sam onda vidio vaš film na youtube, pa sam se ovdje javio, ako nije problem da saznam di ste to nabavili ako imate link pa da provam doć do istoga. |
|
 | |
marac starješina jazavac

Broj postova: 2254 Lokacija: ZeGe
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 14:23 | |
| Ja glasam ZA, treba se malo raširit po Rvatskoj, ak imamo Tutka u Italiji što nebi imali ovog dolje južno Tko zna, možda će trebat kome riješit nešto za spavanje pa je dobro imat koga nazvat  a možda nas koji puta i na neku janjetinu pozove, mislim ono kak je i red za nove članove, jel |
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 14:34 | |
| za spavanje se samo javite, a šta se tiče janjetine ako nedođete ovamo, onda sigurno večera pada u PUTNIKU kad se vidimo na grobniku u 9 mj |
|
 | |
king HEMAN

Broj postova: 1203 Lokacija: Zagrebačkim ulicama
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 14:59 | |
| ________________________________________________________________ Da ti krava pusu!
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | |
 | |
deny HONDA moderator

Broj postova: 2026 Lokacija: Tokyo
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 17:17 | |
| fakat smo postali jebena sekta nema kaj! da se prisjetimo par recenica sa portala vezana o ''klubu'' | Citat: | | Cilj nam je zajedničko druženje i uživanje u onome što nas sve spaja i u čemu imamo zajedničkih interesa a to su motori. Kako se družimo u moto svijetu isto tako se družimo u privatnom životu. Uvijek smo otvoreni za nova prijateljstva i duženja. |
btw Ennio dobro dosao (makar brijem da si vec pozalio) i samo gass ________________________________________________________________ ----- ko ovde ne poludi taj nije normalan!
|
|
 | |
ennio pripravnik

| Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 17:57 | |
| hvala, srce mi uvjek zaigra na 13 ijada |
|
 | |
Highlander pravi deda

Broj postova: 1653 Lokacija: Brdo Jesenjsko/Zg
 | Naslov: Re: [ennio] novi sri lip 15 2011, 19:30 | |