|
|
| dendoblendo | | DA | | 55% | [ 11 ] | | NE | | 45% | [ 9 ] |
| | Ukupno glasova : 20 | | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 10:51 | |
| ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 10:58 | |
| a ko je dotična dama  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:00 | |
| Kolku jezcinu ima... Sigurno je vjesta s njom  |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| |
 | |
tutankamon I love - M Tech

Broj postova: 901 Lokacija: Pula
 | |
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:04 | |
| |
|
 | |
mongoloid SUZUKI moderator

Broj postova: 919 Lokacija: Njrnjetr
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:07 | |
| čovjek je pošteno ispoštovao važno pravilo , stavio sliku seke...dakle treba biti primljen  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:08 | |
| kurac je on stavio, mile je metnul, uostalom slike nisu dovoljne za ulazak, treba tu još puno dodatnih sitnica odradit  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
mongoloid SUZUKI moderator

Broj postova: 919 Lokacija: Njrnjetr
 | |
 | |

| |
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:26 | |
| Seka & Ja smo fejsić frendly ;). ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:30 | |
| | Mile je napisao/la: | | Seka & Ja smo fejsić frendly ;). |
znači i ti bi mogao malo zaigrati jezikom  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 11:39 | |
| | Mile je napisao/la: | | Seka & Ja smo fejsić frendly ;). | mile detaljnjije podatke molim na pp  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić sri svi 05 2010, 13:25 | |
| t;[color=red]imam seku koja je legalna ali i sačmaricu i patrone sa krupnom soli koja je ilegalna XD[/quote]  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić čet svi 06 2010, 14:01 | |
| |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić čet svi 06 2010, 14:33 | |
| a niš, svejedno bumo ga zbrisali  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: [dendoblendo] bokić čet svi 06 2010, 16:15 | |
| kaj nije me bilo par dana i odma dižete frku... moral sam si instalirat nove windowse pa sam imal frku oko kompa... ali vidim bili ste vrijedni i iskopali slike od seke |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić čet svi 06 2010, 23:04 | |
| | dendoblendo je napisao/la: | kaj nije me bilo par dana i odma dižete frku...
moral sam si instalirat nove windowse pa sam imal frku oko kompa... ali vidim bili ste vrijedni i iskopali slike od seke |
Na kraju je anketa rekla svoje!! Trenutno te puštamo na forum, ali ako se nećeš aktivnije družit sa ekipom cuge-vožnje i ostalo.. nakon nekog vremena ćeš biti izbrisan .________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Zagi Cartman

| |
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: [dendoblendo] bokić pet svi 07 2010, 08:28 | |
| | Incredible je napisao/la: | ma trebali smo ga odma dernut  |
Moramo mu dat šansu ali ako je tu došao kao turista samo da malo vidi šta ima a neće se aktivnije družit bit će izbrisan .________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
|