|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
mishvg YAMAHA moderator

Broj postova: 950 Lokacija: V.G.
 | Naslov: Repsol ulje sri tra 21 2010, 08:51 | |
| Ljudstvo imam 4 litre repsola za prodat. Cijena 300 kn. tolko sam i ja platil! ________________________________________________________________ Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja.
|
|
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: Repsol ulje sri tra 21 2010, 12:11 | |
| | mishvg je napisao/la: | Ljudstvo imam 4 litre repsola za prodat. Cijena 300 kn. tolko sam i ja platil! |
Daj nelaži, to si dobil od Moto Puls-a isto kak i SpoRRa  |
|
 | |
mishvg YAMAHA moderator

| Naslov: Re: Repsol ulje sri tra 21 2010, 12:13 | |
| Da bar,kupil sam ga na grobniku i na kraju mi ne treba  ________________________________________________________________ Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja.
|
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: Repsol ulje sri tra 21 2010, 12:14 | |
| ko bu ti to kupil, pa to ulje škvadra ni u kosilice ne meće  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Vex starješina jazavac

Broj postova: 2003 Lokacija: ZG
 | Naslov: Re: Repsol ulje sri tra 21 2010, 12:40 | |
| | Incredible je napisao/la: | ko bu ti to kupil, pa to ulje škvadra ni u kosilice ne meće  | Meće vepar u svoj sintersajzer! |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Repsol ulje sri tra 21 2010, 13:43 | |
| ne meće više jer mu je dudo rekel da ga ne stavlja više ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
kizo RIP PRIJATELJU 02.08.2010.

Broj postova: 223 Lokacija: Long Vilage
 | Naslov: Re: Repsol ulje ned svi 02 2010, 10:09 | |
| | mishvg je napisao/la: | Ljudstvo imam 4 litre repsola za prodat. Cijena 300 kn. tolko sam i ja platil! |
PREVARANT  |
|
 | |
deny HONDA moderator

Broj postova: 2026 Lokacija: Tokyo
 | Naslov: Re: Repsol ulje ned svi 02 2010, 10:20 | |
| | Incredible je napisao/la: | | ne meće više jer mu je dudo rekel da ga ne stavlja više |
kaj ne valja ulje? ________________________________________________________________ ----- ko ovde ne poludi taj nije normalan!
|
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Repsol ulje ned svi 02 2010, 15:30 | |
| dudo ga je skroz popljuval, što opet ne mora niš značit... ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
zlikavac vrtni patuljak

Broj postova: 369 Lokacija: Shire
 | Naslov: Re: Repsol ulje ned svi 02 2010, 15:38 | |
| Bilo jednu izmjenu u mojoj hondi, nisam primjetio neke rezlike u odnosu na sikolene koji je sad unutra |
|
 | |
mishvg YAMAHA moderator

| |
 | |
|