| | Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
mongoloid SUZUKI moderator

Broj postova: 919 Lokacija: Njrnjetr
 | Naslov: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... pon oľu 01 2010, 22:37 | |
| Hrvatska :  Srbija :  Nagradno pitanje glasi "u kojoj od ove dvije države žive jeleni?"  |
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... pon oľu 01 2010, 22:42 | |
| jebiga porez i ostala davanja su očito ogromna razlika između nas i njih, kaj drugo reć... ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |

| Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... pon oľu 01 2010, 22:45 | |
| | Incredible je napisao/la: | | jebiga porez i ostala davanja su očito ogromna razlika između nas i njih, kaj drugo reć... |
Mi smo kurac država...ja bih to imao za reć  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... pon oľu 01 2010, 22:49 | |
| kupi si kawasaki, lakše bu ti  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... uto oľu 02 2010, 08:37 | |
| | Incredible je napisao/la: | | jebiga porez i ostala davanja su očito ogromna razlika između nas i njih, kaj drugo reć... |
Ne moze biti tolika razlika u cijeni samo radi poreza i ostalih davanja. U srbiji isto imaju porez i ostala davanja.________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |

| |
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... uto oľu 02 2010, 08:51 | |
| | jedimaster je napisao/la: | | Incredible je napisao/la: | kupi si kawasaki, lakše bu ti  |
nemoj da ti Kawasaki cijene vadim...mislim da bi se rasplakao  |
Ma znam ja to...________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... uto oľu 02 2010, 08:59 | |
| | Mile je napisao/la: | | Incredible je napisao/la: | | jebiga porez i ostala davanja su očito ogromna razlika između nas i njih, kaj drugo reć... |
Ne moze biti tolika razlika u cijeni samo radi poreza i ostalih davanja. U srbiji isto imaju porez i ostala davanja. | vjerovao ili ne samo je u tome razlika, jer ovi tam nemaju trošarine i slična sranja evo nek ti fifty ispriča priču ;) ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
| | Suzuki - usporedba cijena u Hrvatskoj i Srbiji... | |
|