|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Remaping uto vel 23 2010, 20:46 | |
| Evo danas stavio najnoviju akrapovu mapu u moj KTM, za nepoverovati kako to dobro funckionise  , sada u trecoj udara ko sa standardnom mapom u drugoj |
|
 | |
marac starješina jazavac

Broj postova: 2254 Lokacija: ZeGe
 | Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 20:48 | |
| Kaj imaš power commander? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 20:52 | |
| Koji ce mi kurac, odem u servis dam 50 evrica i uradim remaping i na EFI i ECU |
|
 | |
marac starješina jazavac

| Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:02 | |
| | Fifty je napisao/la: | | Koji ce mi kurac, odem u servis dam 50 evrica i uradim remaping i na EFI i ECU |
A i to se može  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Zapru APRILIA moderator

Broj postova: 1709 Lokacija: Zagreb - Spansko
 | |
 | |
marac starješina jazavac

| |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:07 | |
| |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:09 | |
| |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:09 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:17 | |
| `vako, na mom motoru nije akrap , ne menja se nikakva dizna, KTM ima dva racunara, jedan koji kontrolise ubrizgavanje, drugi ECU.Ovaj drugi izmedju ostalog skida restriktore na drugoj i trecoj brzini koji su u sluzbi usrane ekologije , jebala ih ekologija.U svkakom slucaju , oba racunara moraju da se reprogramiraju.Ta mapa i jeste bas akrapova, i najbolje i radi sa akrapovicima.Ta prica u vezi toga da se na akrapovom izduvu ne radi mapa nema veze sa mozgom, zato cim otvoris izduv, elektronika dobija totalno drugacije parametre.Evo ti jedan primer, moj motor se gasio na leru po par puta dnevno, danas posle remapiranja ni jednom . |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:23 | |
| | Fifty je napisao/la: | | `vako, na mom motoru nije akrap , ne menja se nikakva dizna, KTM ima dva racunara, jedan koji kontrolise ubrizgavanje, drugi ECU.Ovaj drugi izmedju ostalog skida restriktore na drugoj i trecoj brzini koji su u sluzbi usrane ekologije , jebala ih ekologija.U svkakom slucaju , oba racunara moraju da se reprogramiraju.Ta mapa i jeste bas akrapova, i najbolje i radi sa akrapovicima.Ta prica u vezi toga da se na akrapovom izduvu ne radi mapa nema veze sa mozgom, zato cim otvoris izduv, elektronika dobija totalno drugacije parametre.Evo ti jedan primer, moj motor se gasio na leru po par puta dnevno, danas posle remapiranja ni jednom . | nako, rekoh stari Duke ;) ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Remaping uto vel 23 2010, 21:25 | |
| |
|
 | |
Goja Premier Helmet

Broj postova: 807
 | Naslov: Re: Remaping sri vel 24 2010, 00:12 | |
| http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/faq/exhaust-recommendations/ ne mora se nista prestelavati kod Slip On-a..ja si ni na CBR-ki nisam nista stelao pa radi ok..a znam ih bome jos podosta koji nisu nista mijenjali... kada sam stavio EVO 2 na GSX-R 600K4, tada je trebalo podesiti CO2 (ako se dobro sjecam), ali to je bilo sa cijelim sustavom, i radilo se o kratkom topu..jos nisam cuo da se nekome gasi motor nakon stavljanja Slip On-a..doduse, Akrapi za KTM idu preko njihove mreze, ali da ide cip sa njim, to isto nisam cuo, a kamoli mjenjanje dizni i slicno..ne kazem da nije istina, ali to mi je prvi glas  |
|
 | |
hrle capo di ribič

Broj postova: 1581 Lokacija: Zagreb,normalno Vrapche
 | Naslov: Re: Remaping sri vel 24 2010, 06:12 | |
| | Fifty je napisao/la: | | `vako, na mom motoru nije akrap , ne menja se nikakva dizna, KTM ima dva racunara, jedan koji kontrolise ubrizgavanje, drugi ECU.Ovaj drugi izmedju ostalog skida restriktore na drugoj i trecoj brzini koji su u sluzbi usrane ekologije , jebala ih ekologija.U svkakom slucaju , oba racunara moraju da se reprogramiraju.Ta mapa i jeste bas akrapova, i najbolje i radi sa akrapovicima.Ta prica u vezi toga da se na akrapovom izduvu ne radi mapa nema veze sa mozgom, zato cim otvoris izduv, elektronika dobija totalno drugacije parametre.Evo ti jedan primer, moj motor se gasio na leru po par puta dnevno, danas posle remapiranja ni jednom . |
Imas dobrog servisera kod nas uzmu mjesec dana za mapiranje i ne gasi se do doma,a onda poslje opet cijelu sezonu zajebava do sljedeceg mapiranja u zimskom periodu  |
|
 | |
Foggy pripravnik

Broj postova: 463 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Remaping sri vel 24 2010, 13:53 | |
| mijenjala se dizna jer je bila frga u igri ako me sjecanje ne vara!! MARAC: jesi se ti igrao sa mapama na R1??? da se dosta toga izvuci, a mape se stelaju preko cukica, znaci nemre jednostavnije!! to je ono kaj Honde nemogu  |
|
 | |
Goja Premier Helmet

Broj postova: 807
 | |
 | |
marac starješina jazavac

| Naslov: Re: Remaping sri vel 24 2010, 19:44 | |
| | Foggy je napisao/la: | mijenjala se dizna jer je bila frga u igri ako me sjecanje ne vara!!
MARAC: jesi se ti igrao sa mapama na R1??? da se dosta toga izvuci, a mape se stelaju preko cukica, znaci nemre jednostavnije!! to je ono kaj Honde nemogu  |
hm?? to mi je prvi glas? daj pojasni malo? |
|
 | |
Foggy pripravnik

| Naslov: Re: Remaping čet vel 25 2010, 07:48 | |
| | marac je napisao/la: | | Foggy je napisao/la: | mijenjala se dizna jer je bila frga u igri ako me sjecanje ne vara!!
MARAC: jesi se ti igrao sa mapama na R1??? da se dosta toga izvuci, a mape se stelaju preko cukica, znaci nemre jednostavnije!! to je ono kaj Honde nemogu  |
hm?? to mi je prvi glas? daj pojasni malo? |
nadi na netu negdje kak se ude prek cukica u taj neki editor pa mozes smjesu pojacati! frend je to radio na 06 R1, pretpostavljam da imaju i starije |
|
 | |
marac starješina jazavac

| |
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: Remaping čet vel 25 2010, 08:25 | |
| |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| |
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: Remaping čet vel 25 2010, 08:28 | |
| | Ivan_ZG je napisao/la: | http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/faq/exhaust-recommendations/
ne mora se nista prestelavati kod Slip On-a..ja si ni na CBR-ki nisam nista stelao pa radi ok..a znam ih bome jos podosta koji nisu nista mijenjali...
kada sam stavio EVO 2 na GSX-R 600K4, tada je trebalo podesiti CO2 (ako se dobro sjecam), ali to je bilo sa cijelim sustavom, i radilo se o kratkom topu..jos nisam cuo da se nekome gasi motor nakon stavljanja Slip On-a..doduse, Akrapi za KTM idu preko njihove mreze, ali da ide cip sa njim, to isto nisam cuo, a kamoli mjenjanje dizni i slicno..ne kazem da nije istina, ali to mi je prvi glas  | nisam ni napisao da se s akrapima mjenja cip kod KTM-a, vec se mjenjao i mjenja se kod starog RSV-a i Tuona 8) zapravo, s akrapima i dobis cip 8) ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
|
|
 | |
Foggy pripravnik

| Naslov: Re: Remaping čet vel 25 2010, 15:24 | |
| marac budes covjeku cevape platio pa ce ti to napraviti  |
|
 | |
marac starješina jazavac

| |