|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 20:19 | |
| pozdrav svima, Deny :lol: my friend, mi poslao link i evo me. nazalost nemam seku, ni mladju ni stariju od 18 tak da sorry decki, nikakve koristi od mene. :wan: motor ne vozim ja osobno ali kad me Deny vozi, obozavam  rundu cu platit?? a jbg sve ima svoju cijenu...  a najvazniji razlog mog predstavljanja ovdje je: da mi je vidjet samo face dok cete umirat od smijeha  |
|
 | |
deny HONDA moderator

Broj postova: 2026 Lokacija: Tokyo
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 20:23 | |
| cek cek samo sam ti frend??????  Zagi briši ju!!!! Bok mala ,dobro došla u čopor vukova! Važna napomena: ko mi pipne zvrkicu ostat ce bez luleka!  ________________________________________________________________ ----- ko ovde ne poludi taj nije normalan!
|
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

Broj postova: 1709 Lokacija: Zagreb - Spansko
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 20:25 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 20:29 | |
| ma ok, nisi samo frend... najnajnajnajdrazi frend si fala mačak, nadam se fakat da me zagi nebu obrisal... mozda mi se smiluje kad se sjeti da su mu sline curile kad mi je rit vidio  |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 20:31 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
| p.s. ja vec imam svoju majicu  |
|
 | |
Gost Gost
| i frendice imaju majice :lol: |
|
 | |
deny HONDA moderator

Broj postova: 2026 Lokacija: Tokyo
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 21:42 | |
| | zvrkica zvrk je napisao/la: | ma ok, nisi samo frend... najnajnajnajdrazi frend si
|
________________________________________________________________ ----- ko ovde ne poludi taj nije normalan!
|
|
 | |
Zagi Cartman

Broj postova: 6881 Lokacija: Zaljev Svinja
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 23:39 | |
| zvrkica je sirota već jednom zbrisana, al bumo mi nju još jednom, nije problem  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 23:48 | |
| |
|
 | |
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) sri vel 03 2010, 23:54 | |
| Prvo mora kod Sekola na inicijalizaciju  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Sekol.Bergi650 pripravnik

Broj postova: 99
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 00:07 | |
| |
|
 | |
Turbo TDI SEXICA

Broj postova: 1014 Lokacija: Kvatričići
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 08:20 | |
| bok zvrkica! kak si?  |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 08:41 | |
| nemrem vjerovat da se Sekol jos nije oglasil  ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
|
|
 | |
marac starješina jazavac

Broj postova: 2254 Lokacija: ZeGe
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 08:43 | |
| Bik te jebo Deny ti stvarno nisi normalan Pa otkantat će te za čas kad sad tu vidi kakav si ti ustvari lik  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 08:44 | |
| zna ona njega jako dobro  predobro čak  ________________________________________________________________ ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█Pun kamion Hercegovaca i Bosanaca! ▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░ SVI u ZAGREB !! ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▘
|
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 10:02 | |
| đđeni ako je to jedna od one dvije iz san antonija onda moze uc slobodno  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Zagi Cartman

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 10:04 | |
| |
|
 | |
Mile starješina jazavac

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 10:06 | |
| ...udji slobodno, vidi dali disem?  ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
 | |
Sekol stuntRR

Broj postova: 4901
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 11:41 | |
| Ma sad sam se tek zbudil...vratil sam se jutros iz Dubrovnika! Deny jel to ona? Ak nije, onda štanga.... E da...max kaj može vidjeti je predstavljanje korisnika i oglase!  ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
mishvg YAMAHA moderator

Broj postova: 950 Lokacija: V.G.
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 11:48 | |
| Treba ju pozvat na inicijaciju kod Zagaya na viksu! Al ju Grga mora testirat  Ak to prođe onda bi joj Sekol mogel dopustit da vidi birtiju ________________________________________________________________ Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja.
Zadnja promjena: mishvg; čet vel 04 2010, 11:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 11:48 | |
| Stavi Mile velikim slovima u predstavljanje korisnika... PRIMAMO CURE KOJE NETREBA NAGOVARAT ...tak da se nejavljaju časne sestre!  ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
Sekol stuntRR

| |
 | |
mishvg YAMAHA moderator

Broj postova: 950 Lokacija: V.G.
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 11:53 | |
| Ak ti tak veliš meni paše  ________________________________________________________________ Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja.
|
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 12:42 | |
| |
|
 | |
hrle capo di ribič

Broj postova: 1581 Lokacija: Zagreb,normalno Vrapche
 | Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 15:51 | |
| |
|
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 17:18 | |
| |
|
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 17:19 | |
| Zvrkica jesi gledala KOZJAK?  ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
Zagi Cartman

| |
 | |
Sekol stuntRR

| Naslov: Re: predstavljanje kao :)) čet vel 04 2010, 17:28 | |
| Kad vidi hrpu pimpeka oko sebe, mislila bude da je u rasadniku!  ________________________________________________________________ NIT SAM NORMALAN, NIT SE S TAKVIMA DRUŽIM ! ! !
|
|
 | |
|