mongoloid SUZUKI moderator

Broj postova: 919 Lokacija: Njrnjetr
 | Naslov: Novi Suzuki servis - KMS Karlovac sub sij 30 2010, 19:29 | |
| Odnedavno u karlovačkom servisu KMS koji je bio poznat po servisu motocikala marke Kawasaki sada možete servisirati svoje Suzukije! S obzirom da smo za KMS čitali samo riječi pohvale šta reći nego KMS d.o.o. SENJSKA 90 47000 Karlovac Tel/Fax: 047 / 414601 Radno vrijeme: Pon - Pet : 8:00 - 19:00 Sub : 8:00 - 13:00 |
|
Mile starješina jazavac

Broj postova: 8116
 | Naslov: Re: Novi Suzuki servis - KMS Karlovac ned sij 31 2010, 11:40 | |
| To sam jos po ljeti prico s Dacom. Samo da sad ne bude gore jer neznam ja kak bu on to sve stigo sam servisirat i kawice i suzuki i sve  zaposlil bu segrte al to ne bu to dok ga on sam ne posarafi. ________________________________________________________________ Ljubomorne duše mogu da mi ga komotno pu Še  |
|
hrle capo di ribič

Broj postova: 1581 Lokacija: Zagreb,normalno Vrapche
 | Naslov: Re: Novi Suzuki servis - KMS Karlovac ned sij 31 2010, 12:06 | |
| Bas sam htel reci slicno,radi se o tome da covjek da bi prezivil na trzistu (nase je malo) treba se primit svega i svacega,samim tim treba zaposljavat ljude (kolicinski),a dobar mestar koji ima reputaciju je skup sve ovo ostalo si bolje sam napravis i da manje znas nego segrti. Mislim stvarno su nam servisi ocajni za sve i bez veze mi je da me neko uvjerava u drugaciju sliku nase bjede  |
|