Početna stranicaPortalRegistracijaLogin
Share | 

APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

Broj postova: 1709

PostajNaslov: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pet sij 29 2010, 22:12

Pa nek netko nekaj veli: zelja

Test je raden na stazi Pomposa, verzija Dorsoduro RR, a napravili su ga i proveli iz V2 Racing Team. Dorsoduro RR Maxi klase će debitirati u novoj klasi Svjetskog Supermota, koji će zamijeniti staru klasu S3. Aprilia Racing odjel je podrzao tvrtku V2 Racing Sesto Calende (Varese) koja je povećala snagu na 110 KS sa 92.

*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
[Vrh] Go down
http://www.akton.hr
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 11:26

dobro je... al nema dao Husaberga, sto se super mota tice... naj bolje performance koje sam ikad vidio na super motu.. al to je moje misljene iz vlastitog iskustva...
[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 11:33

dragster87 je napisao/la:
dobro je... al nema dao Husaberga, sto se super mota tice... naj bolje performance koje sam ikad vidio na super motu.. al to je moje misljene iz vlastitog iskustva...
za Husaberg se zna palacgore mana je isto kao kod SXV i RXV-a kaj to nsu motori za svaki dan, kavicu, voznjicu i sl. vec motori za trku pa sukladno tome zahtjevaju takvo i odrzavanje ;)

medutim, ovo je tema za Dorsa, kao i druge kaj su otvorene, pa ako nesto pisete, bez obzira u kojoj temi i spominjete druge brandove, stavite usporedbu s navedenim, + i - za oba ;) palacgore

*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 11:37

ah... sorry...

ovak, sto se dorsa (serijskog) tice nisam ga jos imao priliku isprobat.
medjutim kolko sam vidio iz recenzija po netu motor je jeben i ono sto mene najvise zanima zabavan...
al nije mi jasno dal ce se ova RR izvedba moc koristit za kavice, voznjice itd. jer mi takodjer izgleda totalno za stazu...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 11:50

a i dizajn mu je vrlo dobar... palacgore
[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 12:10

ah... sorry...

ovak, sto se dorsa (serijskog) tice nisam ga jos imao priliku isprobat.
medjutim kolko sam vidio iz recenzija po netu motor je jeben i ono sto mene najvise zanima zabavan...
al nije mi jasno dal ce se ova RR izvedba moc koristit za kavice, voznjice itd. jer mi takodjer izgleda totalno za stazu...
nemoze ni ovaj za kavicu palacgore mrgreen

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 14:52

Sunce ti jebem , kakav motor palacgore palacgore palacgore
[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 14:54

Fifty je napisao/la:
Sunce ti jebem , kakav motor palacgore palacgore palacgore
makar, i "obicni" Dorso se pokazao kao odlican izbor za svaki dan, sto se tice kvarova i problema, za razliku od Shivera, s kojim dijeli motornu grupu i elektroniku palacgore

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 15:00

Kad sam prvi put pozeleo SM za ulicu i put to je bio Dosoduro, prejeben motor vizelno, voleo bih da probam posto testovima malo verujem.
Ovaj RR je nesto sto sam imao u svojim snovima palacgore , nije mi samo jasno tolika razlika u kvalitetu izmedju Shivera ( kojeg smatram sminkerajem ) i Dorsa.
[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 15:03

Fifty je napisao/la:
Kad sam prvi put pozeleo SM za ulicu i put to je bio Dosoduro, prejeben motor vizelno, voleo bih da probam posto testovima malo verujem.
Ovaj RR je nesto sto sam imao u svojim snovima palacgore , nije mi samo jasno tolika razlika u kvalitetu izmedju Shivera ( kojeg smatram sminkerajem ) i Dorsa.
jednostavno, dok se Dorso pojavio u prodaji, izasle su sve djecije bolesti i mane, koje su otklonjene do Dorsa. a i nije ih bilo puno niti katastrofalnih, senzor brzine, visak jednog releja za alnasanje, i par sitnica, kaorama u slucaju pada dobije rupu jer ju probusi fuzic 8)

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 15:05

Logicno
[Vrh] Go down
hrle
capo di ribič
capo di ribič

Broj postova: 1581

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 15:16

Sad kad je malo ojacao lako bi mogel bit blizu smt-a ono stvarno ide,jedino jos za nekaj ozbiljnije treba jos 5L goriva
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 15:39

Necemo toliko daleko, ipak je SMT KTM, a firma je to mrgreen
[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 17:11

hrle je napisao/la:
Sad kad je malo ojacao lako bi mogel bit blizu smt-a ono stvarno ide,jedino jos za nekaj ozbiljnije treba jos 5L goriva
pa nisu trke u SM-u 24 sata le Mana baeh

[Vrh] Go down
Zapru
APRILIA moderator
APRILIA moderator

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 17:13

Fifty je napisao/la:
a zaboravil si SXV i RXV-a ;)

[Vrh] Go down
hrle
capo di ribič
capo di ribič

Broj postova: 1581

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 17:33

zaprudanec je napisao/la:
hrle je napisao/la:
pa nisu trke u SM-u 24 sata le Mana baeh

Istina ni ne treba vise goriva , al se spominju voznjice pa nebi bilo zgorega za koju litricu
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   ned sij 31 2010, 21:14

zaprudanec je napisao/la:
Fifty je napisao/la:
a zaboravil si SXV i RXV-a ;)

Only for track, po meni
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pon vel 01 2010, 08:25

Fifty je napisao/la:

shiver nije SM, jako bitna razlika, jos jedna razlika je u tome sto je vec SXV odavno na trzistu tako da su u apriliji imali dovoljno vremena da rade na novom SM-u i posvete paznju na detalje. dok sa shiverom su malo ubrzali (previse) posto im se zurilo da uguraju neki naked u ponudu koji je pristupacniji i atraktivniji (posto touno nikad nije bio)...
[Vrh] Go down
mishvg
YAMAHA moderator
YAMAHA moderator

Broj postova: 950

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pon vel 01 2010, 09:07

U jbt. ovo je dobroo!!!
110 konjića...

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pon vel 01 2010, 09:29

Fifty je napisao/la:

shiver nije SM, jako bitna razlika, jos jedna razlika je u tome sto je vec SXV odavno na trzistu tako da su u apriliji imali dovoljno vremena da rade na novom SM-u i posvete paznju na detalje. dok sa shiverom su malo ubrzali (previse) posto im se zurilo da uguraju neki naked u ponudu koji je pristupacniji i atraktivniji (posto touno nikad nije bio)...

Da znam da Shiver nije SM, ja sam napravio komparaciju zato sto imaju iste agregate.Idi vozi skuter mrgreen
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pon vel 01 2010, 09:33

Fifty je napisao/la:

Da znam da Shiver nije SM, ja sam napravio komparaciju zato sto imaju iste agregate.Idi vozi skuter mrgreen

bilo bi zalosno da neznas da nije SM... samo kazem... nemoj pucanj odma... idem vozit za sat-dva, hvala...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS   pon vel 01 2010, 09:49

Fifty je napisao/la:

bilo bi zalosno da neznas da nije SM... samo kazem... nemoj pucanj odma... idem vozit za sat-dva, hvala...

Pa moram da pucanj mrgreen mrgreen
[Vrh] Go down

APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS
» Aprilia Mana 850 vs Aprilia Shiver 750
» MK "Racing" Našice 28-29.05.2010.
» Moto klub Racing Našice - 5. moto susret, 27-29. 05. 2011.
» APRILIA TUONO 1000 R FACTORY 2006 -