| | APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Zapru APRILIA moderator

Broj postova: 1709 Lokacija: Zagreb - Spansko
 | Naslov: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS pet sij 29 2010, 22:12 | |
| ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 11:26 | |
| dobro je... al nema dao Husaberga, sto se super mota tice... naj bolje performance koje sam ikad vidio na super motu.. al to je moje misljene iz vlastitog iskustva... |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 11:33 | |
| | dragster87 je napisao/la: | | dobro je... al nema dao Husaberga, sto se super mota tice... naj bolje performance koje sam ikad vidio na super motu.. al to je moje misljene iz vlastitog iskustva... | za Husaberg se zna mana je isto kao kod SXV i RXV-a kaj to nsu motori za svaki dan, kavicu, voznjicu i sl. vec motori za trku pa sukladno tome zahtjevaju takvo i odrzavanje ;)
medutim, ovo je tema za Dorsa, kao i druge kaj su otvorene, pa ako nesto pisete, bez obzira u kojoj temi i spominjete druge brandove, stavite usporedbu s navedenim, + i - za oba ;)  ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
*VoIP&SIP fixna telefonija-jeftiniji pozivi prema nacionalnoj (0,17kn/min) i međunarodnoj mreži, bez pretplate i zavisnih troškova, HDSP kvaliteta zvuka
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 11:37 | |
| ah... sorry...
ovak, sto se dorsa (serijskog) tice nisam ga jos imao priliku isprobat. medjutim kolko sam vidio iz recenzija po netu motor je jeben i ono sto mene najvise zanima zabavan... al nije mi jasno dal ce se ova RR izvedba moc koristit za kavice, voznjice itd. jer mi takodjer izgleda totalno za stazu... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 11:50 | |
| a i dizajn mu je vrlo dobar...  |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 14:52 | |
| |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 14:54 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 15:00 | |
| Kad sam prvi put pozeleo SM za ulicu i put to je bio Dosoduro, prejeben motor vizelno, voleo bih da probam posto testovima malo verujem. Ovaj RR je nesto sto sam imao u svojim snovima  , nije mi samo jasno tolika razlika u kvalitetu izmedju Shivera ( kojeg smatram sminkerajem ) i Dorsa. |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 15:03 | |
| | Fifty je napisao/la: | Kad sam prvi put pozeleo SM za ulicu i put to je bio Dosoduro, prejeben motor vizelno, voleo bih da probam posto testovima malo verujem. Ovaj RR je nesto sto sam imao u svojim snovima , nije mi samo jasno tolika razlika u kvalitetu izmedju Shivera ( kojeg smatram sminkerajem ) i Dorsa. | jednostavno, dok se Dorso pojavio u prodaji, izasle su sve djecije bolesti i mane, koje su otklonjene do Dorsa. a i nije ih bilo puno niti katastrofalnih, senzor brzine, visak jednog releja za alnasanje, i par sitnica, kaorama u slucaju pada dobije rupu jer ju probusi fuzic 8) ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 15:05 | |
| |
|
 | |
hrle capo di ribič

Broj postova: 1581 Lokacija: Zagreb,normalno Vrapche
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 15:16 | |
| Sad kad je malo ojacao lako bi mogel bit blizu smt-a ono stvarno ide,jedino jos za nekaj ozbiljnije treba jos 5L goriva |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 15:39 | |
| Necemo toliko daleko, ipak je SMT KTM, a firma je to  |
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 17:11 | |
| | hrle je napisao/la: | | Sad kad je malo ojacao lako bi mogel bit blizu smt-a ono stvarno ide,jedino jos za nekaj ozbiljnije treba jos 5L goriva | pa nisu trke u SM-u 24 sata le Mana  ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
|
|
 | |
Zapru APRILIA moderator

| Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 17:13 | |
| | Fifty je napisao/la: | Necemo toliko daleko, ipak je SMT KTM, a firma je to  | a zaboravil si SXV i RXV-a ;) ________________________________________________________________ AKTON doo www.akton.hr 0912864688
|
|
 | |
hrle capo di ribič

Broj postova: 1581 Lokacija: Zagreb,normalno Vrapche
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 17:33 | |
| | zaprudanec je napisao/la: | | hrle je napisao/la: | | Sad kad je malo ojacao lako bi mogel bit blizu smt-a ono stvarno ide,jedino jos za nekaj ozbiljnije treba jos 5L goriva | pa nisu trke u SM-u 24 sata le Mana  |
Istina ni ne treba vise goriva , al se spominju voznjice pa nebi bilo zgorega za koju litricu |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS ned sij 31 2010, 21:14 | |
| | zaprudanec je napisao/la: | | Fifty je napisao/la: | Necemo toliko daleko, ipak je SMT KTM, a firma je to  | a zaboravil si SXV i RXV-a ;) |
Only for track, po meni |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS pon vel 01 2010, 08:25 | |
| | Fifty je napisao/la: | Kad sam prvi put pozeleo SM za ulicu i put to je bio Dosoduro, prejeben motor vizelno, voleo bih da probam posto testovima malo verujem. Ovaj RR je nesto sto sam imao u svojim snovima , nije mi samo jasno tolika razlika u kvalitetu izmedju Shivera ( kojeg smatram sminkerajem ) i Dorsa. |
shiver nije SM, jako bitna razlika, jos jedna razlika je u tome sto je vec SXV odavno na trzistu tako da su u apriliji imali dovoljno vremena da rade na novom SM-u i posvete paznju na detalje. dok sa shiverom su malo ubrzali (previse) posto im se zurilo da uguraju neki naked u ponudu koji je pristupacniji i atraktivniji (posto touno nikad nije bio)... |
|
 | |
mishvg YAMAHA moderator

Broj postova: 950 Lokacija: V.G.
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS pon vel 01 2010, 09:07 | |
| U jbt. ovo je dobroo!!! 110 konjića... ________________________________________________________________ Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja.
|
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS pon vel 01 2010, 09:49 | |
| |
|
 | |
| | APRILIA Dorsoduro RR V2 Racing - 110KS | |
|